For en bok! Knausgård: eat your heart out! Espedal klarer på 160 sider å si så mye med så få ord. Jeg er blitt fan, så nå er det avgårde til biblioteket for å få tak mer Espedal! Jeg er riktignok oppvokst i Bergen, det er mulig det hjelper, men likavel..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Fabelaktig og følsom bok. Nydelig. Man får lyst på en tur til Bergen :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja takk, begge deler, sier nå jeg! Jeg elsker Knausgårds Min kamp-prosjekt OG er nysgjerrig på Espedal. Denne boka skal jeg lese! Men først skal jeg lese hans bok "Gå, eller kunsten å leve et vilt og poetisk liv". Kjøpte den her om dagen og er fryktelig spent!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg leser Knausgård også, er sånn litt over midten i Kanus 2. Det er medrivende, men på en helt annen måte enn Espedal. Og innimellom, når jeg tenker på at dette antakelig handler om virkelige levende personer (i Knaus 1 og 2), så blir detaljene litt for intime. Men hvis jeg glemmer det, så er det som sagt medrivende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Interessant, jeg venter på den fra biblioteket, gleder meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieFride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågKirsten LundMads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunella