Hvorfor er svensk krim så bestialsk? Boka gikk fort unna fordi den var spennende, men det er det beste jeg kan si om boka. Jeg liker nok best krim der gåten er det viktigste. Er lei av krim om galskap og groteske voldshandlinger. Kommer ikke til å lese flere bøker av dette forfatterparet. Terningkast 4.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, svarte ikke helt til forventningene dette her. Jeg hadde funnet min egen løsning på plottet som var så mye bedre enn bokas, så skuffelsen var stor da jeg nærmet meg slutten. Forøvrig kan jeg anbefale en kjempegod og paranoid thriller hvor hypnose står sentralt: "False Memory" av Dean Koontz.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For meg er det motsatt. Jeg er lei "vanlig" krim og likte denne boka kjempegodt fordi den var annerledes.

Godt sagt! (5) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg er enig i dine synspunkt. Jeg var nesten skuffa etter all den positive omtalen boka har fått. Det ble for mange spørsmål uten svar for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelKarin  JensenTanteMamieAnniken LToveGroBerit REllen E. MartolsvarteperRandiAfornixConnieLinda NyrudVibekeReidun Anette AugustinStig TBjørn SturødAlice NordliTralteIngunn SPrunellaÅsmund ÅdnøyMarianne MJaran FlaathIngeborgCecilie EllefsenPiippokattaHarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71