Jeg sliter litt med denne boka... Periodevis blir jeg oppslukt, men andre ganger faller jeg bort fra det jeg leser, og må lese om igjen. Problemet er bare at jeg hater å avbryte. Det oppleves som et nederlag å ikke lese ferdig en bok! Er kommet halvveis, har strevd i 4 uker for å komme dit.. Burde jeg la den ligge, og kanskje ta den frem senere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ei venninne ba meg ein gong om å gange antalet bøker eg realistisk bør klare å lese i løpet av eit år med antal år eg har att før eg statistisk sett skal under torva. Resultatet fekk meg til å innsjå at livet er alt for kort til å bruke tid på bøker som ikkje treff meg. Det kan naturligvis godt vere at det ikkje er rett tid til å lese boka, og at den treffer deg slik den bør seinare :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fra meg er svaret til ditt dilemma som følger: Har du kommet halvveis og de fleste sidene er et strev, bruk tiden på noe annet. Det er så mange flotte bøker der ute som da fortjener oppmerksomheten din bedre. Men jeg skjønner deg også, det føles som et svik å gi opp en bok, nesten som å såre noen man er glad i. Noen ganger er det dessverre nødvendig. Lykke til med annen lesning :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågKirsten LundMads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit Mogstadsiljehusmor