Hvilke bøker kan dere anbefale i Storytel? Jeg leser både norsk og engelsk, men har lyst til å høre mer på norske bøker enn jeg har gjort før. Mine favoritter på Storytel er så langt "De usynlige" og "The People in the Photo".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Før Storytel ble Storytel og en betalingstjeneste, lyttet jeg til Amalie Skrams "Hellemyrsfolket" opplest av Eilif Armand. En gammel opplesning - fra NrK, tror jeg - og HELT fantastisk. Det er fire romaner til sammen, så der har du litt å lytte til... :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har hørt på Moby Dick på norsk og Hillary Mantells Wolf Hall på svensk. Liker begge godt, men de er jo ikke norske. Har også hørt en del av Knausgård, Min kamp - god opplesning, men for øyeblikket mektig lei av tematikken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Karin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg RistvedtGro-Anita RoenEileen BørresenLisbeth Kingsrud KvistenCarine OlsrødAnne-Stine Ruud HusevågNorahHilde VrangsagenLise MuntheKarin  JensenKristin_HanneReidun Anette AugustinRoger MartinsenTove Obrestad WøiensomniferumKirsten LundTone HHarald KVannflaskeingar hTralteJoakimDinaLesevimsaGrete AastorpStein KippersundHanne Kvernmo RyeMarianne MTanteMamieIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergThea