Hoppende, drivende, spennende, for "enkel" slutt.


6-ordsanmeldelser om bøker, intet mer intet mindre...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Spennende, jada! Jeg er ikke enig med dem under her som mener at mystikken er "tafatt" framstilt. Den bidro faktisk til spenningen for mitt vedkommende. Men for meg ble det for mange og hyppige skiftninger av synsvinkel - og i alle fall en av sidehistoriene er jo helt løsrevet fra resten av handlingen: Hva har forholdet mellom Johanna og Paula i denne historien å gjøre? At privatlivet til Erica Og Patrik er i fokus, er greit nok, men her blir også det litt i overkant, synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En grei bok å lese etter lesetørke eller etter en tung bok, men ikke en bok å rope hurra for. Stemningen fra "Havfruen" er borte, noe som gjorde den boka verd å lese. "Fyrvokteren" ble for enkel og uinteressant, et tafatt forsøk på mystikk og uggen stemning som J.Theorin klarer å skape utmerket. Mangler Läckberg motivajon og idèer? På tide med en skrivepause?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan virke som idebrønnen til Camilla Läckberg er i ferd med å dehydrere, og det er trist fordi fortsatt er skildringen av gjennomgangsfigurene og lokalmiljøet er fin ramme rundt selve historien. En historie som her går litt på tomgang, og har litt liten fremdrift og ikke minst som det påpekes, en noe tam slutt. Kanskje tiden er inne til å stramme seg opp for Läckberg, og komme tilbake neste gang med ei bok som oser av kreativitet og driv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Virker ihvertfall som hun har drukket av samme brønn som Theorin (Nattefokk). Øyer med fyrtårn og spøkelser som blander seg inn i livet til innflyttere fra byen??

Theorin er klart best men sammenfallet er nå uansett litt påfallende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Artig at du nevner det. Tenkte akkurat det samme at hun var blitt inspirert av Theorin i denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste den ut i natt. Den var litt for forutsigbar og kjedelig for meg. Unødvendig mange sider,og fort glemt, men en grei nok krimbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, littegranne skuffet over forfatteren denne gangen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, enig. Boka var absolutt bra, men slutten var litt for opplagt. Ble nesten litt skuffa. Men Läckberg er flink til å bygge opp stemningen og få med detaljer som man kan gruble litt på. Også er hun flink til å lage scener. Føler nesten jeg kjenner hele bygda. Litt enkelt språk da. Men den er sikkert bedre på orginal-språket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe..veldig enig med deg! Men satt igjen med en litt sånn tom følelse på slutten. Selvom jeg ikke klarte "gjette" utfallet underveis så syns jeg allikevel at slutten var litt for enkel, hvis du skjønner..:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er jeg jo enig i. Boka la jo opp til at slutten skulle bli som den ble,og ikke at man helt til slutt blir overrasket over hvem morderen egentlig er. Jeg ble ikke overrasket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergKirsten LundTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasTanteMamieEmil Varjord SöderströmHanne Kvernmo RyeStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelKarin  JensenAnniken LToveGroBerit REllen E. MartolsvarteperRandiAfornixConnieLinda NyrudVibekeReidun Anette AugustinStig TBjørn SturødAlice NordliTralteIngunn SPrunellaÅsmund ÅdnøyMarianne M