Det som bør sies, som bør ropes fra høyt og lavt, er at «We are all completely beside ourselves» er eksepsjonelt morsom, intelligent, makeløst godt komponert, forførende godt skrevet og så engasjerende at det en må se til mer spesialiserte sjangre for å finne noe som er like gripende.

Les mer her: skriv lenkebeskrivelse her

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg vil også lese den. Akkurat nå ligger puddelen min og venter på at vi skal ut, den vokter alle bevegelsene mine for å kjenne igjen signalene om tur. Men, som sønnen min sa (til hunden) da vi så filmen "Pianisten" som blant annet handler om at det ikke finnes mer mat. "Du ville ikke vart lenge hvis vi var i den situasjonen."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

:-) Er det trygt å si at sønnen din har en befriende skrudd humor? Brast ut i latter. Som jeg skriver i anmeldelsen og i en litt het diskusjonstråd for noen uker, er jeg en stor tilhenger av at vi skal behandle både dyr, planter og planeten med mer medfølelse. Det eneste jeg reagerer på er når en del sier at de både hypotetisk og reelt sidestilelr et dyreliv med et menneskeliv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oi!! Så flott at du har forandret mening:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har jeg? Er ikke imot at dyr fortjener god behandling. Bare så lenge 1) vi ikke glemmer at de er dyr (ikke familiemedlemmer), og 2) at dyreliv ikke= menneskeliv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka fikk jeg lyst til å lese!
Jeg har i friskt minne diskusjonstråden som dro ut på viddene og endte med et "for/mot" pelskledde familiemedlemmer. I boka du omtaler her, ser begrepet "familiemedlem" ut til å ha en helt bokstavelig betydning. Da må jeg også melde pass. Katten vår er verken datter, mor, søster eller barnebarn - kanskje "husvenn" kan være mer passende.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den kan anbefales om du trenger en bok som både er morsom og provoserer litt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kunne ikke vært mer enig! Denne må folk lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LinnIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild SReadninggirl30Karin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg RistvedtGro-Anita RoenEileen BørresenLisbeth Kingsrud KvistenCarine OlsrødAnne-Stine Ruud HusevågNorahHilde VrangsagenLise MuntheKarin  JensenKristin_HanneReidun Anette AugustinRoger MartinsenTove Obrestad WøiensomniferumKirsten LundTone HHarald KVannflaskeingar hTralteJoakimDinaLesevimsaGrete AastorpStein KippersundHanne Kvernmo RyeMarianne MTanteMamieIreneleser