Etter alle disse årene ser det ut til at vi får en oppfølger:
BBC News sin sak om denne store nyheten

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Først ble jeg begeistret, men så litt ambivalent. Det blir uansett spennende å lese om Scout og Atticus i lys av borgerrettighetenes utvikling i USA.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du sett ... dette var fantastisk nytt. (Måtte sjekke på kalenderen at det ikkje er 1. april alt) Denne sklir langt opp på leselista når den kjem ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nesten så man får litt angst. Her har vi en forfatter som har gitt ut ei eneste bok, faktisk ei av de beste bøkene jeg har lest noensinne. Hva om den opprinnelige historien bidrar til å dytte Harper Lee fra pidestallen og ned blant middelmådighetene? Dette skulle altså vært debutboka hennes - som forlaget ikke ville gi ut.

Men nysgjerrig som jeg er når det gjelder bøker, kommer jeg nok til å lese den før eller siden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En fantastisk nyhet, - veldig spennende! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gleder meg! Det blir spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieIngeborg G