En murstein av en roman, med handlinger fra fortid og nåtid som snirkler seg inn i hverandre. Til å begynne med syntes jeg boka var litt tung å komme inn i, noe av handlingen var ganske omstendelig - særlig ordlyden i brevene fra de to poetene ble ganske gammelmodig og litt seig å lese, men etterhvert som jeg kom inn i handlingen ble det hele ganske så spennende.

Vi følger to unge akademikere, Maud og Roland som forsker på hver sin poet, Randolph Henry Ash og Christabel LaMotte . Poetene i historien er oppdiktet og det distraherte meg litt til å begynne med, men forfatteren har bidratt med dikt og andre skrivelser fra begge på en meget overbevisende måte.

Det viser seg at de to poetene har kjent hverandre og brevvekslet, noe som har vært ukjent tidligere. Det er derfor svært attraktivt å finne ut av hva som skjedde mellom de to og finne brevene. Det er ikke bare Maud og Roland som er interessert i å få vite historien om Ash og LaMotte og det blir et spennende kappløp om å være først ute med å finne fram til sannheten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KKirsten LundAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirka