Den dype fortvilende sorgen når stor kjærlighet er tapt. Hva savnes, for alt var ikke perfekt, men likevel kunne det vært noe varig. Stemningen i boken er stille, reflekterende, bilder og følelser skapes i det poetiske språket. Skildrer episoder som til sammen gir en handling og en helhet. Boken er lettlest, språket er enkelt men den bør leses sakte for at handlingen skal komme tydelig frem. Det kan virke litt forvirrende for leseren hvor forfatteren er i skildringen sin. Hvilken karakter skildres hvor med hovedpersonen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg forsøkte meg på romanen etter å ha sett henne i programmet til Brenner på NRK; virket som hun hadde et fint budskap med sine bøker. Men jeg ga opp tidlig. Jeg ble forvirret. Kanskje jeg prøver igjen, men mulig jeg leser den andre romanen gitt ut på norsk ( som vel var skrevet før En av som sover. ) Da skal jeg forsøke å huske det du skriver her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TuridmajaInger-LiseLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaVannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg G