en nydelig bok-full av kjærlighet og forståelse . Vi bringes tilbake til røffe tider og kulturer i kollisjon og er MED Jeg leste en hel dag selv om det var mye annet som EGENTLIG sto på programmet en god prioritering Dety er veldig spennende at det er så ulike meninger om boken Hadde vært flott om de som synes den ikke er noe hadde sagt litt mer om hvorfor!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg lurer på om jeg noensinne kommer til å bli ferdig med denne boken, så dårlig synes jeg den er. Nå er jeg ca halvveis, og jeg skjønner fortsatt ikke hva som er poenget med denne boken. Den mangler driv synes jeg, og hvert kapittel er en kamp å komme seg gjennom, uengasjerende som den er. Men - jeg liker ikke å gi opp bøker, så jeg skal vel karre meg gjennom denne også for å se om den gir noe mer mening som ferdiglest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja vi er forskjellige også som lesere Jeg er fan av Fantasy og fikk stukket en bok i hendene med varme anbefalinger , liten skrift, mange sider Jeg kom ca 100 sider inn , så var det stopp og det var meget overaskende Trodde jeg likte ALL fantasy jeg ...så slik er det vel med allende også

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble omsider ferdig, men bare fordi den tok seg litt opp på slutten, slik at den faktisk ble litt mer interessant. Men absolutt ingen høydare, og jeg tviler på at jeg kommer til å lese flere bøker av samme forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove AlmaMcHempettHarald KStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveig