Her var det tittelen og premisset som tiltalte meg, og det startet bra. Underholdende - til tider sånn at man enten vil lese, eller le, høyt - og akkurat passe uselvhøytidelig og flåsete. Persongalleriet er kanskje ikke allverdens imponerende, men hovedpersonen... Wow! Etter en stund kommer hun virkelig under huden på meg, og jeg blir rett og slett rørt innimellom. Jeg har fint lite til felles med henne, men ungdommelig usikkerhet (som man gjerne kan få "tilbakefall" av selv i voksen alder) og trangen til å finne seg selv og/eller passe inn, tas så inn i hampen på kornet. Enkelte observasjoner rundt klasse, skjev fordeling og fattigdom er så godt formulert at jeg må stoppe opp og lese det flere ganger, som var det en (lesbar) lærebok. Og alt dette mens det fortsatt er friskt og underholdende. Flosshatten av for Moran!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg gleder meg til denne! Har du lest How to be a woman?

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nei, ikke lest. Hadde ikke hørt om Moran før, og plukket bare opp boken pga tittelen. Heldigvis for det! Har du lest, og anbefaler, HTBAW? Om det er samme nivå så skal den definitivt leses!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte den veldig godt! Det er faktaversjonen av How to build a girl, tror jeg :) Basert på hennes eget liv, så du vil nok kjenne igjen mye. Hun skriver skarpt, sant og morsom om livet og hva man kan lære av det! Siste del av boka ble litt mer doserende, men utrolig bra totalt sett og noe alle ungdommer burde lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandTove AlmaPiippokattaHarald KTanteMamieRandiTone Maria JonassensiljehusmorKirsten LundAnniken RøilReidun Anette AugustinTerje MathisenLilleviJulie StensethAnn ChristinPirelliBenedicteritaolineVannflaskeTove Obrestad WøienAnne LiseAvaThereseEllen Berg InstefjordFyodor YovavichEli HagelundLars MæhlumThomas Heie H.Stig THeidi LAmanda ABjørg RistvedtHelge-Mikal HartvedtReadninggirl30Akima MontgomeryIreneleserHeidiTore OlsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørg  Frøysaa