antony bevers klassiker fra kampen om stalingrad med en vanvittig detaljrikdom-en klassiker i historiefortelling

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Veldig god bok. Det som overrasket meg mest var å lese at det fantes sivile i Stalingrad som faktisk overlevde slaget! Hvordan det var mulig fatter ikke jeg med tanke på at slagene ofte ble utkjempet i fra hus til hus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok som beskriver slagets brutalitet. Det gjorde vondt å lese hvor mange unge soldater som led en forferdelig død i dette slaget om Stalingrad, også mange av sivilbefolkningen fikk lide.
Boka er så detaljrik i de grusomheter som ble begått, her ble det ikke vist nåde på noen
som helst måte.
Jeg visste nok noe av det som ville møte meg under lesningen men så detaljerte beskrivelser av nød og død var overraskende. Her kjempet soldatene på mange fronter, og mange døde av sult og kulde.
Et forferdelig slag på alle måter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lise MuntheKarin  JensenKristin_HanneReidun Anette AugustinRoger MartinsenTove Obrestad WøiensomniferumKirsten LundTone HAnne-Stine Ruud HusevågHarald KVannflaskeingar hTralteJoakimDinaLesevimsaGrete AastorpStein KippersundHanne Kvernmo RyeMarianne MTanteMamieIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasEmil Varjord SöderströmStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelAnniken LTove