denne ble for dryg for meg, for mye "feil lidenskap", litt avskyelig, bryt alle tabuer, mystisk, for mye av det., selv om selve historien egentlig er en "tragisk familie-kjærlighets-arvesynd" , så fenget den ikke meg. men, slet meg gjennom den, fordi jeg er sta!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg reagerte på den der jeg og. Men det jeg kanskje fant enda verre, var hvor svulstig den var. Det var så utbroderende, svære, poetiske forklaringer på alt. Maten smakte ikke godt, den var en eksplosiv orgasme av lidenskap med brystvorter duppet i saus. Var nær ved å bare legge vekk boka mange mange ganger underveis, men måtte finne ut slutten på den. Men nei, ikke en bok jeg anbefaler videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol