Dagen etter sitt eget bryllup, kaster Gilbert Erskine seg i Niagarafossen. Imens ligger hans brud, Ariah, i brudesuiten og aner fred og ingen fare. I sju dager og netter letes det etter Gilbert, og Ariah følger søket med all sin oppmerksomhet. På folkemunne kalles hun Enkebruden.
Den lokale advokaten Dirk Burnaby fascineres av Ariah, og like etter Gilberts begravelse, frir han og får ja.

Dette blir starten på en stor fortelling om foreldre, barn, familiehemmeligheter, skandaler, miljøkriminalitet, korrupsjon og mord.

Oates beste bok! Les, les, les!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Om "Niagara": Det som akkurat nu sitter i hodet, er miljø-kriminaliteten som faktisk var en stor sak også i virkeligheten.
Det var veldig interessant å google på LOVE CANAL. Da dukker det opp masse om miljøforurensingen ved Niagara Falls. Det er utrolig skremmende å lese.
Jeg har etterhvert oppdaget at det kan være interessant å google på navn/hendelser i romaner. Av og til får vi da opplysninger som gir utfyllende opplysninger til romanan. Og dette kan gjøre leseropplevelsen rikere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har denne på engelsk som lydbok i «Skal lese»-hylla mi. Tydeligvis bare å glede seg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie Uvaag