Tror muligens jeg er en av få her inne som ikke er begeistret for Paasilinna i det hele tatt. Jeg klarer bare ikke å like bøkene hans, selv om de ofte frister med det som står bak på. Konseptet er bra, men måten han skriver på er bare så... kjedelig og uengasjerende. Og i hvert fall ikke morsomt. Har lest to bøker av Paasilinna nå, denne og Kollektivt selvmord, og har definitivt fått nok av den finske forfatteren.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg vet ikke helt hva det var som ikke fenget meg, men når jeg bare et halvt år senere ikke husker hva boken handlet om engang, er det tydelig at den ikke engasjerte meg så veldig..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så synd at dere ikke orker mer Paasilinna! Bøker som "Den elskelige giftblandersen" og "Den ulende mølleren" er bedre enn de to som du Caroline nevner. Bak den bisarre humoren skjuler det seg imidlertid et stort alvor, og det er kombinasjonen humor og alvor som i alle fall går hjem hos meg. "Kollektivt selvmord" er nok den tyngste av bøkene jeg selv har lest av Paasilinna, men jeg hørte den som lydbok med Ivar Nørve som oppleser, og han gjorde boka til en stor opplevelse for meg.

På den annen side treffer ikke alle bøker alle mennesker, og det må jo være helt greit. ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Karin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOle