Tenkte at det sikkert er flere enn meg som er nysgjerrig på hvor mange bøker det blir om Avdelig Q og hvor lenge vi må vente på hver bok.... Aschehoug sier at det er planlagt 10 bøker i serien og at bok 6 kommer i 2015. :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Sukk, det var lenge å vente...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, men da vet vi da i alle fall at det kommer 5 bøker til i serien! :)
Vi får kose oss med filmatiseringene av de tidligere bøkene så lenge. Hørte at "Fasandreperne" også skal komme som film snart.
Også kommer det jo to andre bøker av han, som ikke er Avd Q.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var på kino og så filmen kvinnen i buret for ett par uker siden. Personen Assad hadde de fått godt fram filmen i hvert fall. Men filmen var grei nok den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aschehoug har også kjøpt rettighetene til to andre frittstående titler av Jussi Adler-Olsen:
“Washingtondekretet” og “Og hun takket gudene”. Utgivelsestidspunkt er ikke fastsatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke hvilke genre disse 2 andre bøkene er i, men det kan jo være interessant med andre bøker av denne gode forfatteren.
Når det gjelder avdeling q bøkene, som er veldig bra, må jeg inrømme at det som trekker ned faktisk er det som direkte omhandler avdeling q, og hovedpersonens privatliv, resten er kjempebra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Sæverhagen