Elsker Theorins interesse for det som skremmer! Du sitter konstant med følelsen av at du henger med en gjeng sinnsyke mennesker, og at det snart kommer til å gå veldig galt når disse hodene begynner å møtes. Syns Theorin er en forfatter som klarer å styre unna de verste krimklisjeene som dreper spenningen. Gleder meg så til nyutgivelsen Gravørys kommer i Februar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne har jeg hørt så mye negativt om at jeg har helt slått fra meg å lese den. Jeg har likt de andre bøkene hans godt. Kanskje jeg skal revurdere å lese den allikevel, siden både du og flere her gir den gode skussmål:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TuridmajaTine SundalPirelliAnne-Stine Ruud HusevågFriskusenBerit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil StangelandHarald Kmay britt FagertveitVegard Nordin LøvåAkima MontgomeryPiippokattaCarine OlsrødNicolai Alexander StyveMai-Britt GrøsfjeldHeidi LRufsetufsaBertyritaolineSolMarit AamdalIngunn SAnne Berit GrønbechSiriG LBjørg L.Lars Johann MiljeBjørn SturødsomniferumGromgeKarin BergMartinKirsten LundStian Axdal