Eg likte boka veldig godt! Boka behandlar eit tema som er veldig aktuelt, samstundes som det handlar om Afghanistan, eit land som er veldg aktuelt i media, og som vi nordmenn burde vite mykje om avdi vi har mange flyktningar i Norge frå dette landet. Diverre er det mange betrevitarar her som meiner dette ikkje er bra nok litteratur. Trur at dette kan ha noko med at hovudpersonane flyktar til USA, noko som ikkje er "politisk korrekt" i fylgje nokon. Eg kan vere einig at siste delen kanskje kan vere litt "klisjeaktiv", men alt i alt ein roman som vi lærer noko av, og ein sterk historie. Ein roman som behandlar noko viktig, difor blir eg provosert av dei personane som er oppteken av det som er "rett" litteratur, og som ikkje tenkjer over det som gir ein god leseopplevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Etter å ha lest anmeldelsen din måtte jeg bare leste igjennom alle de andre anmeldelsene som ligger her om boka. Og det som overrasket med er at jeg ikke ser en antydning til de konklusjonen du har gjort ut av å lese innleggene!! :) men det forteller meg atter en gang at vi kan lese de samme tingene og komme fram til totalt forskjellige konklusjoner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte denne boken sånn passe. Jeg synes den første delen med oppveksten i Afghanistan, og deler av livet deres i USA, men så synes jeg det gikk nedover, og etter han dro tilbake til Afghanistan likte jeg ikke det jeg leste i det hele tatt. Men det har da for all del ikke noe med politikk å gjøre! Eller hva jeg mener er "rett" litteratur, hva nå enn det er. Det var mest fordi jeg følte historien var så ..oppkonstruert, og som du sier, klisjé. Og dette ga meg en dårlig leseropplevelse. Men jeg vil ikke bli kalt bedreviter av den grunn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11Mathias