Connie Willis gjør det igjen. Blander tidsreise og hverdagsliv på en så elegant måte at alt føles autentisk. Historien om tre tidsreisende historiestudenter som havner i Blitzen er genuint engasjerende og detaljnivået gir historien så mange dimensjoner at den må leses flere ganger for å få med alle nivåer. Det eneste store minus med boken er at den bare er halvparten av historien. Resten, kalt "all clear" kommer ikke før til høsten. Noe som medførte en stor frustrerende opplevelse ved ferdiglest bok. Men, ikke vent, dette er en av Connie Willis beste bøker, og vi blir kjent med både nye og gamle figurer. Colin og professor Dunworthy er noen av mine favoritter som her dukker opp igjen etter "Doomsdaybook".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Dette var fantastisk, og eg er på gråten av frustrasjon over at All Clear ikkje kjem før til hausten. Eg har nett vore i London og er glad for det sidan så mange plassar i London er omtalt, inkludert fleire t-banestasjonar.

Ein blir oppriktig glad i Connie Willis sine historikarar, og eg reknar med at Colin og professor Dunworthy får ein meir framtredande plass i All Clear. Reknar ikkje med at vi er heilt ferdige med Hodbinsbarna heller.

Trur det blir omigjenlesing av Doomsday Book og To Say Nothing of the Dog i sommar, berre som oppvarming til All Clear.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Professor Dunworthy er med i "To Say Nothing of the Dog", som jeg nettopp ble ferdig med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er sant, og han er også med i novellen "fire watch" som på mange måter er et forspill til Blackout.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenMarianne WollvikJan Arne NygaardAkima MontgomeryHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikTanteMamieFride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågKirsten LundRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokatta