Er ferdig med denne historien som fortelles baklengst. Jeg las den ut men må innrømme at jeg skumleste på slutten. Grunnen var at jeg visste det meste om slutten for det hadde jeg lest i begynnelsen av boka. Synest ikke forfatteren lar meg som leser bli godt nok kjent med personene og da klarer jeg ikke å bli involvert og engasjert. Temaene hun skriver om er intressante nok men hun sveiper over de på en måte som ikke appelerte til meg og derfor mistet jeg interessen. Bl. a en 12 siders dialog mellom 2 kvinner ble vel mye og jeg begynte å kjede meg etter noen sider og startet med å lese ca hver 5-6 linje.

Huff, dette ble mye negativt men føler at hun kunne ha fått så mye mer ut av boka hadde hun gått mer i dybden i handlingen. Dette var ikke "min" bok. Har forstått at denne boka er annerledes enn de andre hun har skrevet så etterhvert skal jeg nok lese en til av henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Var dum nok til å starte med "Nattevakten" rett etter jeg avbrøt "Tipping the velvet", som jeg ikke gadd å lese de siste 50 sidene av. Ergo var tålmodigheten min liten, så "Nattevakten" ble avbrutt ganske så raskt og etter din anmeldelse var det kanskje ikke så dumt allikevel :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtIngeborg GPiippokattaTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenVannflaskeRune U. FurbergLeseberta_23Lars MæhlumSynnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingNorahAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette AugustinTrude JensenAnniken RøilVilde Gran Johansen