Tenk at det går an å skrive en hel bok om regn! Tenk at det går an å skrive en hel bok om regn, og så blir den kjempefin. Tenk at det går an å skrive en kjempefin bok som kun handler om regn og menneskene i det. Selv som innfødt i regnbyen trodde jeg ikke at dette kunne være mulig; jeg har sjeldent satt så stor pris på å ta feil. De ulike formene for nedbør som blir beskrevet er med på å skape akkurat den rette stemningen i fortellingen.

Språket, menneskene, skildringene i denne boken; den beskriver en hverdag og en oppvekst så troverdig og ekte at man opplever at man leser om sine egne naboer, venner og familie. Det er trolig umulig å ikke bli glad i guttene i denne historien, og man blir litt som den nysgjerrige naboen; vitebegjærlig men samtidig oppriktig glad i dem man lusker på. Forfatteren klarer å holde på dette vitebegjæret helt til siste side.

(Mest av alt vil jeg bare skrive; les denne boken! Den er nydelig!)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11MathiasEli Hagelund