Sorry, tok egentlig aldri helt av

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jøss, jeg hadde helt motsatt opplevelse! Veldig spennende, og fascinerende - samtidig godt beskrevet forhold mellom to mennesker. Litt rart av den under (har nå glemt hvem og får ikke sjekket uten å gå ut av bildet jeg skriver i....ehhh!!) å si at plottet var så lite originalt - jeg synes faktisk det var et av de mer originale jeg har lest!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Jeg ga den en svak treer, likte heller ikke Mørke rom av samme forfatter. Syns ikke plottet til noen av bøkene var noe særlig originalt. Og langdrygt skrevet. Så den forfatteren har jeg dessverre gitt opp. Kan ikke like alt:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenMarianne WollvikJan Arne NygaardAkima MontgomeryHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikTanteMamieFride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågKirsten LundRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokatta