Dette var en leseopplevelse uten sidestykke! Jeg følte jeg var i hodet til Kristine - og det er en mørk og destruktiv plass og være når hun er fanga i anoreksien. Jeg blei nesten litt tom for pust, det var bare helt enormt! I tillegg så er jo boka et veldig godt bilde på at det går an og komme seg ut av anoreksien - og over på den andre siden. Dette beskriver Kristine med enorm fortellerstemme.
Jeg slukte boka iløpet av en dag, og kommer til og lese den igjen. Og igjen. Det er en veldig viktig bok om dette temaet. Jeg har lest mange bøker om anoreksi, men denne er uten tvil den beste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Vet ikke om det er kun anoreksi du leser om eller om du vil lese om spiseforstyrrelser generelt. Hvis du har lyst å lese en bok om bulimi vil jeg anbefale Agnes L Matre sin "Stryk meg over håret".
Jeg har også lest mange bøker om sf, men det er en av mine favoritter...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips! Tror jeg har hørt om den før... Skal legge den til på lista :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethKristofferVannflaskeNorahStig TLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeDemeterBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyePiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliTorTone HEirin EftevandGro-Anita Roen