Andre krimforfattere må bøye seg i støvet, Harry Hole er virkelig tilbake. Jo Nesbø har igjen vist seg som kongen av spenningsbøker og krim. Trodde etter "Gjenferd" at Nesbø hadde mistet grepet, men med "Politi" er Nesbø igjen krim favoritten. Denne boken er umulig å legge fra seg.

Godt sagt! (19) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne tror jeg er den beste Harry Hole boken jeg har lest. Men ikke umulig å legge fra seg, jeg hadde den i lyd - og jeg MÅTTE bare koble den av nå og da, for det ble så altfor, altfor spennende i enkelte episoder. Nesbø er ganske så oppfinnsom og dreier plottet hit og dit....forvirrer leseren skikkelig. (Man blir ofte usikker på om han ønsker Harry levende eller død) - Er litt ambivalent til slutten jeg - både positiv og negativ den kan jeg si, uten at jeg røper for mye for den som enda ikke har lest Politi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Etter forrige bok var jeg så skuffet at jeg egentlig ikke hadde tenkt å lese Politi før den kom i pocket, men igår ble den impulskjøpt ved kassen på Rema. Og boka ble slukt, det er rått, det er uforutsigbart, og det er Nesbø i fantastisk slag igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11Agnete M. Hafskjold