Boka har stått i bokhylla i flere måneder. Med skam å melde trodde jeg den var litt tung og kjedelig, selv om jeg liker musikken til Mari Boine. Men der tok jeg feil! Boka er lærerik, interessant, underholdende og rørende. En fantastisk bok om en like fantastisk artist. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Så bra! Gleder meg til å lese denne. Fikk den i posten i dag.:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må få høre om du liker den. Selv om jeg har bodd i Porsanger i over 20 år, lærer jeg mye om Finnmarks historie i denne boka. Det er også spennende å lese om hvordan Mari Boine utviklet seg som artist parallelt med at det samiske fikk høyere status og anerkjennelse :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, du skal få høre.:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarianneNCathrine PedersenTonjeHeidi HoltanJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger Martinsen