Nok en mesterlig roman av Auster, faktisk en av de beste han har skrevet, og da er det verdensklasse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Eg er også begeistra for denne romanen. Auster skriv så fengande og lett, det er driv og spenning i historia. Han har veldig gode miljøskildringar td i starten der han fortel om husa som er forlatt av sine stakkars, bankerotte eigarar. Samtidig er det eit sårt portrett av hovudpersonen - korleis han straffar seg sjølv for det han har gjort. Eg syntes slutten også er sannsynleg - sjølv om eg gjerne unna Miles & co ein happy end.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at dette var en veldig god bok. Dog synes jeg ikke at den var helt i klasse med Leviathan, men for all del glimrende bok!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Begynner å bli noen år siden jeg leste den, og burde vel så absolutt gjenreist den sammen med flere av Austers tidligere bøker. Men så mange bøker som skriker etter å bli lest og så lite med tid. Skulle vært en jobb for boklesere uten å måtte skrive masse om dem i tillegg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BertyPiippokattaVannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie Stenseth