Alaa Al-Aswany formidler kontroversielle temaer - som politisk korrupsjon, seksuell undertrykkelse så vel som religiøs ekstremisme - i en narrativ fremstilling av en rekke karakterer. På tross av ulig bakgrunn, livsstil og moral, har alle en forbindelse til Yacoubian-bygningen, samt en kamp om å overleve en korrupt leder og en regjering som styrer dem.

Al-Aswany danner et dystert bilde av det moderne og aktuelle Egypt - med Yacoubian-bygningen som en viktig metaforisk funksjon.

En bestselgende roman i den arabiske verden, ikke uten grunn - må leses!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig, fantastisk bok, en av mine favorittbøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du vil sannsynligvis like Jeg skulle ønske jeg var egyptisk, av samme forfatter. En novellesamling som tar for seg det som særmerker livet i Egypt. Anbefales på det sterkeste - om du ikke alt har lest den, vel å merke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei,ikke lest denne novellesamlingen,takk for tipset:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Thomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StørePiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti SLilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamieHilde Merete Gjessing