Ja...hva skal man si?? Kepler har gjort det igjen! Skrevet en utrolig intens, spennende og skrekkelig krim !
Hypnotisøren, den første i serien, var knallbra. Nr to, Paganinikontrakten, var merkelig nok litt tam og kjedelig. Skulle tro det ikke var samme forfatter(e)?? Den tredje i rekke, Ildvitnet, var heldigvis veldig bra. MEN denne, Sandmannen, slår de alle !! Den er utsøkt bra, utrolig godt skrevet, intens, grotesk, psykisk sterk og så inni hampen spennende :D
Her blir vi ført inn i psykiatriens verden, på godt og på vondt. Personene er så godt beskrevet at du blir både sint og trist når du leser deg inn i galskapen. Jeg vet ikke helt hvilke ord jeg skal bruke for å få frem hvor god denne boken er..... SKREKKELIG god!! Terningkast 6...uten tvil!

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Dette var akkurat slik jeg ville ha skrevet det selv! Fullstendig enig med deg. Og i tillegg vil jeg si
"whow" for en bok! Intens og spennende, anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er fullstendig enig med deg ang. alle hans bøker.
Venter utålmodig på neste bok :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her var Kepler tilbake igjen:-)skuffa over paganinikontrakten og iallfall ildvitnet,men dette var knallbra:-)dette er på nivå med hypnotisøren som blåste meg helt av banen....nå kan jeg se litt på grand prix,som hadde ikke en sjanse mot slutten her...anbefales selvfølgelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefales!!!! Beste jeg har lest på lenge! Begynte i går kveld og våknet av mareritt i natt! Det er bare slik at en venter at noe skrekkelig skal skje hver gang jeg vender en side. Meget godt skrevet, jeg tror på historien- så utrolig den er. Fortellingen drives fram- umulig å legge fra seg!! Og nå er jeg nesten litt trist... jeg vil ha neste! Det mååå jo komme en fortsettelse! !!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

OlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas Hesselberg