Jeg har skrevet en bokomtale om boken i dag. Jeg likte boken

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Litt dumt at bokomtaler og diskusjoner er adskilt. Jeg avsluttet bokomtalen med at jeg gledet meg til en diskusjon om boken, men da kommer jo svarene til min bokomtale der og ikke her i diskusjonstråden. Bør det både skrives en omtale og et innlegg til diskusjonstråden om samme bok? Jeg bare lurer.....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har lurt på akkurat det samme!! Jeg skrev en omtale om en bok som virkelig fengslet meg igår og så frem til/ håpte at jeg ville få i gang en samtale om denne boken, men innser jo at det ikke vil skje så lenge den kun står som en omtale.... Har vurdert å poste samme innlegg som både omtale og diskusjon, men det blir jo litt feil/ rart det også!?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skaper litt "uorden" dette ja. Jeg skrev et innlegg under din bokomtale, men slettet det da jeg tenkte det skulle være en ren bokomtale. Kanskje ikke så lurt denne delingen. Ville bare si:
Romanen reiser mange interessante spørsmål - som du nevner. Nettopp ferdig med denne. Ser den som enda en god roman av Ketil Bjørnstad.
Jeg synes slutten var positiv og optimistisk. Et fint eksempel på at sorgen kan gi styrke og vekst. ..og at hat og hevn ikke alltid gagner en selv.
(Noen tanker i bloggen )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for ditt innlegg! :)
Har tenkt på å lese denne boken, nå fikk jeg enda mer lyst!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Håper du liker den....til tross for den smertelige sorgen boken starter med, så synes jeg det var en "feel-good" roman.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig med Brit. Nå har jeg skrevet to innlegg som svar på bokomtalen hennes. Men hvor er det blitt av dem? Jeg kan ikke finne dem igjen under diskusjon rundt boka. Nå legger jeg dem på nytt ut under ”diskusjoner”.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeHeidi HoltanJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas Kihlman