Utrolig bra tredjebok om Alex, Frederika og de andre som Kristina Ohlsson skriver om i denne serien! 529 sider er en tjukk bok, men jeg ble for fort ferdig med denne! Veldig bra oppbygging, bakgrunnsinfo, oppfølging av hovedpersonenes privatliv (som blandes veldig inn i handlingen denne gangen.....).

Jeg gleder meg veldig til Paradisoffer, den fjerde boka, som kommer nå i vår.

Jeg liker språket Ohlsson bruker, setningsoppbyggingen og formuleringene gjør at jeg leser lett, får med meg det meste, klarer å lese ganske fort, får hjertebank stadig vekk (også nå etter at boka er utlest og jeg tenker tilbake på den!). Fortsettelsen på samlivet til Frederika og Spencer er også artig å følge videre, hva hun tenker om dette, aldersforskjellen, det lille barnet Saga. Spenning på mange nivå også i denne boka!

Spennende med den tause barnebokforfatteren Thea Aldrin, Håkan som trodde han var kjæresten til Rebecka Trolle, maktmenneskene som regjerer i ytterkanten av handlingen. Ja mange elementer som gjør at jeg elsker denne serien!

Som med så mange andre serier og hovedpersoner, synes jeg også med denne serien at det er viktig å lese bøkene i riktig rekkefølge. Hvis du ikke gjør det, føler jeg at du går glipp av en del av spenningen, riktignok på siden av plottet i aktuell bok, men allikevel. Historikken er viktig synes jeg.

Anbefales til alle som ikke har dårlig hjerte, som elsker krim og spenning, og som elsker svenske forfattere!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Lånte den etter å ha lest din omtale. Dette var en super bok! Håper det kommer flere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie Stenseth