Hva er det du liker med bokelskere.no? Dette er jo en side med mange muligheter. Her organiserer det, diskuteres det, bøker anmeldes og rankes. Hvorfor kommer du tilbake dag etter dag?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 32 svar.

Mange gode svar her:)

Vel, selv er jeg ingen typisk bokelsker.. Har alltid likt å lese, spesielt da jeg var barn, men i 2009 tentes en ny gnist med Twilight. Deretter har jeg lest med stor iver Drageløperen, Vann til elefantene, Kakerlakkene, Charlotte Isabel Hansen, Robinson Crusoe, Jorden rundt på 80 dager.. Lettleste bøker, men jeg STORKOSER MEG i sofakroken!

Målet med å være her er å utvide horisontalen litt. Finne nye favorittbøker/forfattere og en dag lese tyngre litteratur, og elske det! Dessuten er det inspirerende å være her, se hva andre leser, diskuterer og drømmer seg bort i. Det gir ekstra leserlyst og glede i hverdagen. En skikkelig vitamininnsprøytning for min del;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, jeg er jo en bokelsker, er det ikke da opplagt at jeg er her? :-) Jo, her har jeg jo friheten til å diskutere bøker med alle andre som er som meg - nemlig en bokelsker. På skolen min er man stemplet som "nerd" hvis man leser over gjennomsnittlig mye, noe som bare er teit og unødvendig. Og jeg leser absolutt mest i klassen. Så vennene mine er det jo ikke noe hjelp å få i hvis man vil diskutere ei bok. Her vet folk hvordan man har det når man sitter i godstolen, helt oppslukt av en roman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, endelig fant jeg en samlingside for folk på nettet som jeg faktisk finner interesang og som man kan få noe fornuftig ut av. Derfor besøker jeg igjen og igjen hver dag bokelskere.no. Jeg er jo medlem av flere typiske chattesider som nettby, men det er jo gørrkjedelige og meningsløse sider i forhold til denne. Her får jeg taste om noe som er en stor del av livet mitt, nemelig bøker og dette med likesinnede.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, nå er eg ein fersking her på sida, snubla over ho for 2-3 timar sida. Så langt likar eg ho kjempegodt! Akkurat det eg leita etter! Her får eg god oversikt, og eg kan lett finne bøker eg vil lesa. (Flaks at eg skreiv ned bøkene eg leste på barneskulen og u.skulen). Men eg har allereie funne ut at sida manglar fleire bøker og forfattarar, er det ein plass eg sjølv kan leggje til informasjon?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg snublet over bokelskere.no i en tilfeldig blogg som roste siden opp i skyene. Det har jeg også selv gjort i min egen blogg etter å ha prøvd den ut.

Jeg har en forkjærlighet for å sortere, organisere og rydde i bøkene mine (når det gjelder alt annet er jeg egentlig ganske rotete av meg), og fant mye glede i å legge til og sortere bøker jeg har lest og bøker jeg skal lese.

Etterhvert som jeg leser hva andre bokelskere sier om diverse bøker har også ønskelisten min vokst seg stor og tung. Bokelskere.no er perfekt når det gjelder å finne ut hvilken bok man skal lese "next." Bruker også søkefunksjonen her til å komme over nye bøker jeg aldri har hørt om.

Ikke minst synes jeg det er gøy å diskutere bøker og bokrelaterte ting. Det er spennende når folk mener det helt motsatte av meg når det gjelder bøker. Sier litt om hvor forskjellige man er og tolker ting. :-)

For å oppsummere er denne siden veldig inspirerende for meg, og jeg er glad jeg kom over den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste om bokelskere.no i Stavanger Aftenblad og at nettstedet bl.a. var opprettet av vår egne "lokale" forfatter :-) Syntes "siden" virket spennende og logget meg på med det samme for å sjekke ut hva dette var for noe. Så fort at her var det mulighet for kunne bruke nettstedet til egen fordel, dvs lage mitt eget "arkiv" over bøker jeg har selv og har lest. Har tidligere mange ganger tenkt å lage en database for å registrere bøkene mine, men aldri kommet i gang. Så for meg var dette en enestående mulighet for å ha oversikt over mine bøker. Innså fort at her var det også muligheter til å finne bøker lest av andre og som ga meg lyst til å lese dem. Var mye innom i begynnelsen, har blitt mindre etterhvert. Ikke fordi det er mindre interessant, men tiden strekker liksom ikke til. Mye av min fritid går nettopp med til å LESE :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes det er interessant å se hva andre leser og kanskje finne noen andre som har samme boksmak som meg. Da kan jeg jo også se hvilken andre bøker de leser som jeg kanskje også vil like. Det er også fint å kunne skrive egne meninger om bøker. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig i mange av grunnene andre har kommet med her.

Jeg bare spør.. Hvordan kan en bokelsker la være å digge disse sidene? Dette er jo perfekt for oss!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

bokelskere.no hjelper meg med å velge ut riktig bok til riktig tid. Var innom her sist det var min tur til å finne bok til lesesirkelen i bygda. Syns dessuten sorteringa "skal lese" er super, då kan eg ta ein titt på veg til biblioteket. Fekk også gode tips til mammut-handelen dette året.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

har nsket meg en sånn side leeenge. Håper det kommer en "Filmelskere" også snart. Fint å ha oversikten - den har jeg lest etc... Er også veldig fint å kunne lage "handleliste" når jeg skal til biblioteket. En av mine favorittsider.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, filmelskere.no! Støttes fullt ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, kunne også tenkt meg noe med film, og musikk hadde også vært supert!:P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg støtter forslaget ditt om en filmelsker-side!!!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det gjør jeg også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som flere andre tidligere har skrevet så bruker jeg siden til å organsiere bøker jeg har lest/ har i min fysiske bokhylle. Jeg synes det er gøy å delta i diverse diskusjoner, lese andres meninger om bøker og annet. I tillegg har jeg hatt stor glede av å lese om mange rare vaner, meninger og bokanmeldelser.

Noe annet jeg har begynt med er tippe alder på dem som skriver innlegg. Noen ganger treffer jeg, andre ganger bommer jeg skikkelig, hehe.

Jeg kom over siden via facebook. Er inne nesten daglig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nå ble jeg nysgjerrig. Tippet du rett på meg?!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde faktisk ikke tippet din alder før du spurte så jeg måtte ta en titt på innlegget ditt. Du har jo i tillegg profilbilde så det gjorde det enklere. Ja, jeg tippet litt over tyve. Du skrev ikke så mye, men du skrev rankes istedenfor rangeres. Lite å gå på, men tok en tjangs, hehe. Det er de yngste og eldste en lettest kan tippe, ihvertfall de som er typiske for sin alder. Har sett noen på din alder som har et veldig akademisk språk, og eldre som har et veldig enkelt språk. Noen gjør dette bevisst, andre er bare sånn ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokelskere.no er en utmerket måte å holde styr på de bøkene man har lest. Samtidig er det morsomt å se hva andre leser og hva de synes om bøker jeg selv har lest. Meningsutvekslinger om litteratur er alltid interessant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fordi jeg elsker bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg liker det at jeg kan diskutere med andre bokelskere her inne, og "snoke rundt" i andres bokhyller og snappe opp nye boktips. Og så er det artig å se hvilken karakter (og kommentarer) andre personer gir bøker jeg selv har lest eller tenker å lese. Og å lese sitater og se lister, det er spennende det også.

Samtidig er det kjekt å kunne sortere bøker og samle det meste av det jeg har lest, vil lese, de bøkene jeg ønsker meg osv. Jeg har jo en egen bokside der jeg har presentert bøker jeg har lest siden 2002, men her på Bokelskere.no kan jeg jo samle ALT. Og dessuten er det jo mye mer "ensomt" å bare ha en bokside for meg selv. Her får jeg jo nye inntrykk, tanker og anbefalinger og tips servert på sølvfat :)

Jeg er blitt avhengig jeg også! Trives kjempegodt her inne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kom tilfeldigvis over siden når jeg lette etter info bok jeg skulle selge, og så at dette var en side for meg som liker å lese så mye som jeg gjør. Og så fikk jeg endelig bruk for alle listene over alle bøkene jeg har lest siden 1999. Og jeg fikk ryddet i samlingen min av bøker jeg skal lese og fant 4 bøker jeg hadde 2 av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var en av døtrene mine som gjorde meg oppmerksom på siden, jeg ble med, hun ble det ikke. Småbarnsmødre har ikke så god tid som bestemødre:).

Jeg bruker sidene til å lage mitt eget system over de bøkene jeg har i bokhylla + noen andre bøker som jeg har lyst til å huske på. Greit når noen vil låne en bok av meg, da kan de gå inn på bokelskere og sjekke om jeg har boka.
Ellers så leser jeg andres anmeldelser, har fått masse tips til bøker jeg ønsker å lese. Jeg får flere ideer til nye bøker jeg har lyst til å lese her, enn det jeg får på biblioteket.

Jeg trives på nettstedet, og som andre skriver, noen ganger blir jeg litt for lenge her inne, slik at det går ut over den tiden jeg skulle brukt til å lese bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kom tilfeldigvis inn på siden, men jeg elsker bøker og vel - da er dette plassen for meg. Diskusjoner, tips til nye bøker og det at folk kan skrive sitater fra bøkene vi leser. Jeg elsker sitater.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er medlem her pga. jeg er veldig glad i å lese bøker, som så mange andre her. Jeg liker at jeg kan holde oversikt på bøker jeg eier, og har lest oppigjennom, og å få nye innspill på bøker jeg kan lese i framtiden. Alt for mange bøker jeg har lyst til å lese. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er et flott sted å være, for her har alle sammen samme interesse, nemlig bøker. Jeg kom inn her fra Facebook via en kusine.

Jeg har fått så mange bra bok-tips her av dere og det er jeg veldig glad for. Synest også det morro å gi dere bok-tips av mine bøker som jeg er begeistret for. Prøver å skrive en liten kommentar om de bøkene jeg ønsker at flere av dere skal oppdage og lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er litt "ensom" i literaturverdenen i mitt liv, og bruker Bokelskere.no som en slags vennegjeng. Her kan jeg lure meg selv til at jeg har masse venner som er interessert i lesing og har litt å tilføre meg. Veldig godt alternativ om jeg skal si det selv, når en ikke har venner som leser.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har ikke så mange lesende venner jeg heller, skulle gjerne vært med i en bokring der man treftes, men det har jeg ikke egentlig tid til. Dette er et veldig bra alternativ, som jeg veldig nylig oppdaget!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes det er spennende å lese hva folk synes om bøker jeg har lest. Det er interessant å se hvor forskjellig smak man kan ha og å få innblikk i andre måter å lese en bok på. Like viktig er det at jeg kan bli stimulert til å tenke over akkurat hvorfor jeg liker eller misliker en bok, og å formulere det. Dessuten får jeg jo innblikk i bøker jeg ikke har lest, men som jeg nå får lyst til å lese. Men den listen er jo så lang fra før ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig begeistret for hele siden egentlig. Det å få organisert sitt eget leseliv er jo veldig gøy. Oversiktlig og fint å kunne lage "ønsker å lese" lister o.s.v. Så skal det sies at jeg bruker mye tid på å se hva andre leser. Spesielt artig er det når f.eks. noen jeg følger har favorittbøker jeg aldri har hørt om, og finne slike perler som passer meg midt i blinken :)

Denne siden er avhengighetsskapende. Bruker nesten mer tid på å finne ut hva jeg VIL lese istede for å faktisk lese!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig enig i den siste biten...:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var tidligere en aktiv bruker av Bokvenner-sidene i Bokklubben. Men etter hvert fungerte disse sidene dårligere og dårligere, og jeg ga til slutt opp. Det var i den forbindelse jeg ble gjort oppmerksom på bokelsker-sidene.

Jeg synes det er kjempeinspirerende å utveksle tanker om bøker, få innblikk i hva andre leser, la meg inspirere til å lese bøker jeg kanskje ellers ikke hadde funnet frem til på egen hånd. Faren er imidlertid at all tiden jeg bruker på disse sidene, stjeler verdifull lesetid fra meg. ;-) For man BLIR litt avhengig!

Noe jeg savner på Bokelsker-sidene er en slags "egen" side, hvor man kan administrere egne bokanmeldelser. Jeg savner også å kunne putte en og samme bok i flere bokhyller. Hvis disse ønskene hadde blitt oppfylt, ville dette nettstedet blitt helt perfekt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11MathiasEli Hagelund