Vet det er utrolig mange McEwan-fans der ute, men det hjelper ikke. Jeg ga opp denne boka etter drøye 100 sider lest. Og jeg har gitt opp McEwan tidligere også, selv om On Chesil Beach var en av de bedre bøkene jeg har lest. Har skrevet litt om Sweet Tooth her: http://knirk.no/2012/11/sweet-tooth-ian-mcewan/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig. Skrekkelig kjedelig! Hører på lydboka, men har en tendens til å sovne fra den. Til og med på jobb. Nei, denne gir meg lydbokvegring, så nå byttes den ut med noe annet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

On Chesil Beach, Atonement og Saturday har jeg lest. Jeg likte dem alle, kanskje også On Chesil Beach best. Saturday var litt tung å komme gjennom - samtidig som den var så godt skrevet at det frydet meg - så gikk det liksom litt sakte... Har lyst til å lese Amsterdam, men ikke lyst til å lese absolutt alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hører kanskje inn under begrepet "fan", jeg har lest de seneste bøkene hans og liker de godt. Det gjorde jeg med denne også, kombinasjonen McEwanspionroman slår som ventet ikke feil. En McEwansk vri på slutten, og godt skrevet om 70-tallet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

SivHanne Kvernmo RyeConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MTanteMamieReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadVannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne Jensen