Vi følger de fire guttene Kim, Gunnar, Seb og Ola fra de begynner på ungdomskolen og frem til de har rundet tyve. Guttene har en ting felles: de elsker Beatles! De er helt uadskillelige gjennom hele oppveksten, og tanken på at noe skal kunne skille dem er helt utenkelig.

Kim Karlsens far jobber i bank. Den dagen han blir ranet på jobben, mister han grepet i tilværelsen. Deretter er det kun undulaten og kryssord som kan fange hans oppmerksomhet. Moren er lettere hysterisk - særlig for at sønnen skal begynne med narkotika. Kim lyver foreldrene huden full, og eksperimenterer med både dop og alkohol, og foreldrene har overhode ikke peiling på hvem han er eller hva som interesserer ham.

Denne boka tok meg med storm. En herlig skildring av hvordan det var å være ung i hovedstaden på 60-tallet! Svein Tindberg leste nydelig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasIngunnJDemeterMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald K