Hvis jeg ikke hadde lest Knauser'ns "kamp"-bøker først, er det ikke sikkert jeg hadde orket å komme meg gjennom hele "En tid for alt". Jeg synes den begynte fascinerende og leste engasjert historiene om englene og om Noa og de andre. Det var flott. Falt litt av i alle de filosofisk teologiske partiene, det ble både vanskelig og ikke så interessant for meg, men jeg leste likevel hele boken. Tok sin tid, og krevde sin kvinne. Men jeg synes han skriver så bra, og på slutten kjente jeg jo igjen den lille gutten fra "min kamp - bok 3".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg likte godt denne boken, og veldig fint å ha min kamp-bøkene som et slags bakteppe, for når man er så godt kjent med forfatterens verdensoppfattelse ser man den igjen i mange av karakterene, og som du nevner spesielt mot slutten når Henrik Vankels barndom skildres. Merkelig hvor mye av fiksjonen som er tatt fra virkeligheten. Han virker som en uredd forfatter allerede før min kamp-bøkene ble skrevet. Sær bok, ikke enig i alt, men et par svært gode poenger her og der, spesielt dette med at han tviler på evolusjonsteorien var noe jeg likte godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte boka svært godt. Det var den første jeg leste av Knaus, og jeg synes han skrev aldeles nydelig. Min Kamp er jeg enda ikke ferdig med, har 6ern igjen, og har noen deler av de andre, 5ern tror jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg skjønner! Håper sekseren faller i smak, den er ganske lang og noen plasser veldig tung, men syns den er verdt det altså!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11Mathias