Herlig, fantastisk, spennende, informativ, utrolig krim og spenning! Dette var en super bok!

Jeg er helt sikker på at dette kunne vært en dokumentar fra virkeligheten, hvis vi bare hadde endret de fiktive navnene til virkelige navn i finansverdenen. Hvordan i all verden har enkelte klart å bli så rike, mens alle vi andre bare får en liten avkastning og verdistigning hvert år? Det foregår veldig mye grums som vi "vanlige" ikke vet om. Det er bevisst feilinformasjon, justeringer før presentasjon av tall og regnskap, fiktive selskap, trusler og vold, drap (kamuflert som ulykker), skatteparadiser, flytting av penger, svart betaling, og masse andre ingredienser også i det virkelige liv, det er jeg helt sikker på!

Jeg liker veldig godt bøker fra finansverdenen, synes det er spennende. Og dette var helt klart en av de aller beste! Vi følger to journalister fra en finansavis som graver og graver, knytter kontakter, innhenter informasjon, bruker informasjon, lar seg ikke kjøpe. Herlige folk! Samtidig følger vi aksjespekulantene, investorne, finansakrobatene, utpressere, penger, reiser, ville fester, utsvevende liv, kort sagt enormt med ingredienser til at det blir en bok fylt med handling og spenning.

Magdalenas historie og bakgrunn fra Angola krydret det hele veldig godt, det gjør at det blir en annerledes og mer spennende hovedperson enn det vi har i andre bøker.

Denne var vanskelig å legge i fra seg. Boka er tung å holde, da det er ca 560 sider. Lettlest bok, mange korte setninger, og dette gjør at jeg som leser blir grepet veldig inn i handlingen, bare må lese litt til! De siste tohundreogfemti sidene leste jeg i ett i går kveld, og det ble sen natt....... Blir ikke trøtt en gang når jeg leser slike bøker! (Men er trøtt på jobb i dag i stedet.....)

Håper Nordahl kommer med flere bøker, men det blir veldig vanskelig å overgå denne boka!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Heilt enig. Bok etter min smak og Magdalena’s bakgrunn fra Angola og Bjørnars innsikt i finansverdenen utgjorde en bra mix. Det blir en 5 på terningen hos meg.-

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, knallbra bok. Og det var jo enkelt aa trekke sammenligninger til et par naalevende personer. Koblingen til en rik skipsmegler var jo ganske enkelt. Kanskje det er noe i det. Boken fortjenes aa leses det er sikkert

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en god og underholdene bok, uten tvil. For meg blir det dog ikke terningkast seks. Jeg, som deg, liker veldig godt corporate romaner, og har har lest en god del av de som har kommet ut de siste årene. Nordahl skriver bra, men som med endel andre lignende bøker brukes det lang tid på å bygge opp komplottet, og så er slutten relativ kjapp. Dette er dog ikke den verste jeg har lest.

Kommer Nordahl med flere bøker har jeg også lyst til å lese videre om disse to DØ journalistene. Det er uten tvil mye grums som vi dødlige ikke vet om og kjenner til. Noen gjør kjappe penger så kjapt at man kan begynne å lure. Men alle som driver med finans er ikke skurker. Det kunne kommet litt bedre frem i boka. Men det er selvfølgelig ikke like underholdene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun Svensli