Dobbeltpocket Solfiolinen og Alkymisten av Gert Nygårdshaug. Fant denne på Oslo S, kjøpte den og tenkte å lese hva andre mente om boka/bøkene. Det er jo alltid noen som mener noe om GN sine bøker.....om disse to er det ikke en eneste kommentar? Har ingen lest dem, er det så lite interessante eller hva skyldes tausheten. Jeg lurer på om jeg skal prioritere dem opp eller ned i leselista mi, trenger innspill.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg leste disse novellene tidligere i sommer, og de inneholder mange mysterier, fantastiske fabuleringer og merkelige filosofiske forklaringer, slikt som Gert Nygårdshaug utdyper mer i bøker som Afrodites basseng og Mengele Zoo f.eks. Lettleste og greie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har enda ikke kommet i gang med disse to, har hatt litt lesetørke. Har akkurat kommet i gang med Fortellerens marked, og da kan jeg jo fortsette med Gert etterpå, når jeg først er i gang. Bedre å få lesero nå når kveldene begynner å bli mørkere. Takk skal du ha for tilbakemelding.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste denne i forrige uke; det gikk fort og var som vanlig morsomt - litt 'Dverghesten' over dette; jeg mener å øyne spirene til både ovennevnte og historiene om mesterdetektivkokk Drum blandt disse novellene. Nå skal det sies at jeg er stor fan av herr Nygårdshaug sine verker, men dette er noe av det morsommere jeg har lest :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Supert, takk skal du ha. Da skal jeg lese denne så fort jeg har mulighet. Tar en pause fra John Irving og leser litt av Gert Nygårdshaug. Begge er av mine absolutt favoritter, så litt skifte mellom dem er jo bare med på å holde leselysten oppe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11Mathias