Kort fortalt: hadde kjempestore forventningar til denne serien då eg begynte på den i sommar. Starta med godt mot, men blei fort kjempeskuffa over det elendige språket, og med innmari mange gjentakingar av ord og uttrykk. Blei for å sei det sånn drittlei den "indre gudinnen" og all form for leppebiting. Karakteren Ana er simpelt oppbygd, og starta å irriterte meg frå side 1, medan Grey burde fort ta tak i stalkertedensane sine. Folk blir anmeldt for mindre.

Når det er sagt, så syns eg at historien har eitt og anna uforklarleg som kunne vore bra dersom ein forfattar med godt og velutvikla språk og vokuabular hadde skrive den. Og sjølv om eg ikkje syns dette er noko fantastisk verk (sliter fortsatt med bok 2), håpar eg det vil komme fleire slike bøker i denne sjangeren (dog med bedre innhald.....).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er en serie som er temmelig lik, som en del sier er mye bedre skrevet. På norsk heter første bok: Bare for deg av Sylvia Day. Bastion forlag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips, skal sjekke den ut. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11MathiasEli Hagelund