Ligget i nesten en uke for billetter til filmen på Colloseum.. Gleder meg sykt til å komme tilbake til den verden, på lerrettet, igjen :D

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 26 svar.

Så heldig! Har så sinnsykt lyst til å se den filmen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe, jobber på Colosseum, så vi traff hverandre sikkert og :) Hva synes du om filmen? Jeg må si jeg synes det var en ganske dugelig adapsjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, så gøy :) Lå rett ved den andre inngangen, på den plattformen ved den største kiosken, var du der ofte da vi angrep kinoens gulv og hjørner.?. Å som jeg gledet meg til den natten. OG ÅÅÅÅ som den natten var fantastisk. Jeg må si at den filmen, wow. For det første, det er første gangen i mitt liv jeg likte 3d. for det aandre, det var hærlig å komme tilbake til midgard, for det tredje, for en film. Jeg elsket den. Jeg er syyyyyykt Tolkien fan og det blir jo ikke bedre når det blir laget filmer. Jeg synes de hadde kombinert filmen utrolig bra både historie, kampene, underholdningen og landskapet. Hørte mange andmeldere hadde sagt at den var treig, det syntes jeg slett ikke. da den var ferdig føltes det ut som at det hadde bare gått ti minutter. De sa også at det var for mye landskaps bilder, det synes jeg heller ikke, for hver gang det var landskap siklet jeg etter å komme meg dit. Så de gikk opp til forventningene og mer til. Den var absolutt verdt 5 netter i kø :P
Din mening? :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte den ikke!:( Synes ikke den var treig, elsket landskapsbildene, skuespillerne var kjempe flinke og gleder meg veldig til den neste filmen, men den var ikke Hobbiten.. Ikke min Hobbiten ihvertfall:-p Feil, feil, feil.... Men hva skjer med orkene? De var jo helt fullstendig annerledes enn de i Ringenes Herre filmene!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å nei.... Så synd :(
Jeg elsket den. Selvfølgelig var det partier som jeg ristet på hodet av, men de var så få. Peter har tatt i bruk flere ting fra andre bøker også for å få en helhet til ringenes herre og vise folket hva Tolkiens univers innebar. Så jeg viste allerede hva som kom til å komme, han har også lagt mere vekt på ringen enn det boken gjør, noe jeg syntes var fint.
Men jeg skjønner om folk ikke liker det. Hobbit boken sitter nært hos mange, hos meg og.. Men godt vi er forskjellige ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skrev det rett etter at jeg var på kino og må innrømme at jeg har endret litt mening:p Fordi jeg har så lyst til å dra og se den en gang til!! Så den var utrolig bra som en "Ringenes Herre historie", men ikke som Hobbiten boka... Hvis du skjønner..?:p Kommer nok uansett til å se den et par mange ganger:) Får så gladfølelse av å se Ringenes Herre filmene, men har sett dem så mange ganger at jeg ikke klarer å holde meg våken lenger! Sovner nesten alltid etter 30 minutter:p Så derfor passer det perfekt med en ny film:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe... jeg var nok litt i kiosken, men sto mest i cafeen ved hovedinngangen og delte ut kaffe til alle i køen som ville ha. Jeg var veldig misunnelig på hvor koselig dere hadde det.

Jeg hadde ikke lest NOE om filmen før jeg så den. Ville ikke ha noen andres meninger surrende i bakhodet mens jeg så den. Og jeg elsket filmen! Helt fantastisk! Jeg liker heller ikke 3D, for jeg får ofte hodepine av det. Men her merket jeg den ikke i det hele tatt, jeg synes istedet bildet var helt fantastisk. 48 fps burde virkelig bli standard i filmskaping, for dette var lekkert.
Jeg er filmanmelder, og har skrevet anmeldelse av filmen her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

GODT skrevet, kunne ikke sagt det bedre selv. Jeg hadde derimot lest mye om filmen... klarte ikke å holde meg unna. Godt du er tolkien fan, er det selv :)
I år så ble billetten slippet ut for tidlig (synes egentlig de ble sluppet ut perfekt med tanke på de som lå ute, at det ikke var for kaldt) Hvordan vil det bli neste år? Vet du noe om det? For filmen kommer jo ut på denne tiden som i år. Selv gleder jeg meg sykt til neste kø, kan godt ligge ute i 15 minus jeg. Tanke på hvor gode soveposer man har for tiden, det verste er regnet!

OG Da har vi sikkert snakket sammen, "Hei kan jeg få en kopp med vart vann" hehe... "Hei, kunne jeg fått varm kakkao/kaffe/te" Standar bestilling :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, ja varmtvannet var nok det jeg ga ut mest ved siden av kaffen.
Ang. billettslipp og kødannelse neste år er det vanskelig å si. Slike ting blir gjerne bestemt ca to mnd i forveien, tipper jeg. Skulle gjerne ha ligget i kø selv, men føler liksom det er feil å gjøre krav på premierebilletter som ansatt i bedriften.
Anyways... jeg er fan ja. Monogrammet til Tolkien er til og med etset for evig og alltid inn i ryggen min :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

den tatoveringen har vi snakket om før, da svarte jeg med peter pan tatoveringen min :D
Oki, men du, da spør jeg igen seinere jeg ;P om du er villig til å svare da, da, eller om du får lov!! Vi er veldig nyskjerrige alle sammen.
Bli med nestegang, utrolig morsomt, er som en festival og det er noe jeg elsker veldig godt her i livet :P hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig! Og jeg svarer så fort jeg vet svaret på spørsmålet :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heisann Jenny :)

Hvordan ligger det ann med "ligge i camp utenfor colluseum for hobbiten" spørsmålet mitt? :P
Lurer fært på hvordan dette blir, om det blir kaldt for oss, eller om det blir i høstferien som i fjor :P

Hilsen Iris

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmm... godt spørsmål. Jeg har ikke fått noe info ennå. Skriv en mail til oslo kino og spør, så får du kanskje et bedre svar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heisann.
Jobber du i helga?
Jeg legger meg ut onsdag kveld :) Gleder meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Betyr det at du ligger der nå?? Dere kunne ikke fått bedre vær da:D
Jeg reiser til Hawaii i november og blir der i 3 måneder så da får jeg ikke sett Hobbiten på Kino!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Var der da du sendte denne og ja :P
Veldig fornøyd med været fra torsdag og ut til søndag. Onsdag til Torsdag betemte jeg for å være hjemme da jeg jobbet overtid på jobben og måtte ha slått opp telt i regn. Den natten var det storm. Telt med folk i ble rullet bortover. Søpplekasser lå slent og de fleste lå i vanndammer. men ingen sureminer, da jeg kom torsdag morgen smilte alle og ga meg en velkommen tilbake klem.
Hawaii? wow.. Hva med å se den der? :P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hihi ser for meg rullende telt med folk i :-p Men det ga sikkert litt ekstra Hobbiten stemning!?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

god ekstra stemning :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De har vel kinoer på Hawaii, kan du ikke se den mens du er der? Høres forresten utrolig deilig ut, håper du får en fantastisk tur :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke der jeg skal være, og vi får ikke leiebil;) Men det gjør egentlig ingenting :-p Også blir det sikkert Hobbiten maraton sånn som med Ringenes Herre!
Takk skal du ha!:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du får nok sett den... kjenner jeg disse filmene rett, kommer den til å gå i månedsvis. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Satser på det ja:) Den kommer i 2D også ikke sant?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg regner med det, ettersom den forrige gjorde det. Men det har ikke blitt lagt ut for salg ennå, så får bare vente på mer info om den saken :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Jobber i helga, ja. Og på onsdag er jeg å finne i cafeeen. Så da sees vi :)

Er i en ganske stor pre-Hobbitenekstase nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Goodie.. :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

WEEEE.. :D HÆRLIG

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn Sturød