Harry Potter på speed ... eller kanskje jeg skulle si ritalin. En bok alle dyslektiske ADHD-unger må elske, men desverre et godt eksempel på dårlig forlagshåndtverk. En utrolig god ide, og en god historie, alvorlig skjemmet av logiske brister, manglende informasjon og ujevnt språk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg syntes at boken var utrolig bra! Man lærer om gresk mytologi på en morsom måte! Jeg iallefall har blitt veldig opptatt av det. Det er kanskje normalt for meg, men jeg levde meg skikkelig inn i boka! Dette er virkelig en av mine favoritter!!

Heidi, 12 år.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er helt enig, nå kan jeg mye, og da mener jeg mye mer om greske guder enn det jeg kunne før.
En venn av meg mener jeg ikke leser noen kjærlighetsbøker, eller lignende da, men jeg skal bare si til henne, se denne boka, han har jo masse kjærlighetstrøbbel.

Men jeg kan si hun har sant, jeg leser bare bøker fullt av overnatulige ting, fantasy.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

helt enig!! Jeg synes at hun var flink :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Ganske rart det der at enkelte andre bøker blir kritisert for å ligne for mye på Harry Potter, mens denne som er en ren HP rip off(!)blir rost opp i skyene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes ikke den var så ille, jeg. Den er ikke så veldig original i handlingen akkurat, det er kommet ganske mange bokserier med en misforstått ung gutt eller jente som viser seg å være "den utvalgte".

Men den er spennende og full av action, og den har noe som skiller den fra lignende serier: historien blir fortalt av Percy Jackson selv, og han har en muntlig, slengete, sleivkjeftet stil, snart bråkjekk og snart selvironisk. Det passer historien godt - alle gudene og monstrene trenger å jekkes ned noen hakk. Dessuten passer det bra på Percy selv. Han er ikke noe til å lese og skrive, men kan snakke for seg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Heilt enig. Ideen er svært god, ganske artig å støyte på skikkelser frå gresk mytologi i ein annan kontekst. Dessverre var boka ganske gjennomskueleg, språket platt, og der var alt for mange kunnskapsbrist frå forfattaren si side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg og min lillesøster bytter på å lese denne boka høyt for hverandre, veldig bra leseøvelse for elleveåringen :) pluss at vi faktisk storkoser oss begge to :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MIngeborg G