Ragnhild Magerøy historiske romaner er fortellinger om store slekter og mange konflikter i norrøn tid. Hun har beskrevet mange glemte kvinneskikkelser.Debuterte med boka Gunhild, kvinnen som ble beskylt for å være trollkvinne,og som var gift med Eirik Blodøks sønn av Harald Hårfagre.

Flotte bøker for de som er intressert i å lese literatur fra denne turbulente tiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tror handlingen i denne boka foregår tidlig på 1800 tallet, og ikke i norrøn tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har selvfølgelig helt rett Morten. Lenge siden jeg leste noen av hennes bøker. Det er fort å blande sammen bøkene spesiellt når jeg ikke har de i bokhylla. Hun har skrevet bøker om Saga kvinner/menn og etter å ha googlet fant jeg ut at "Dronning uten rike" heter boka og ikke "Gunhild" som jeg skrev. Takk for at du sa i fra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMalinn HjortlandHilde VrangsagenIngeborg GTuridmajaHelen SkogIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30Margrethe  HaugenJoannIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie Uvaag