Begynte å høre denne på lydbok, men måtte rett og slett bare kutte ut allerede før første cd var over. Kanskje boka er bedre på papir, uten den dårlige opplesinga til Anne Krigsvoll? Begrenset hvor mange sukk og kunstpauser man kan tillate seg i ei opplesning. Har likt alt annet jeg har lest av Wassmo, men dette ble platt og lite engasjerende. Noen som har lest boka og kan kaste litt lys over hvorfor dette fenget så lite?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er ellers en stor beundrer av Herbjørg Wassmo, men akkurat denne boka er ikke på høyde med mye av det andre hun har skrevet. Det er noen år siden jeg leste den, men jeg tror ikke jeg skal gi den en ny sjanse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hørte den ferdig og er enig med din beskrivelse av opplesningen. De siste sporene måtte jeg høre gjentatte ganger fordi jeg sovnet. Boka hadde potensiale og jeg synes konseptet var spennende, men historien ble langtrukket og dørgende kjedelig for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt Fagertveitbandini