Akkurat ferdig med å lese boken. Det ble en nedtur fra forrige bok Hypnotisøren.
Jeg synes boka er alt for lang og skrevet dårlig. Jeg vil ikke anbefale denne boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er så enig. Min første av Kepler etter at jeg avbrøt "Hypnotisøren" etter et par sider. Jeg etterlyser dette fantastiske drivet som det sies at boken har. For meg ble den langdryg og full av nokså kjedelige grusomheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg er i gang og undrer meg foreløpig litt over alle de entusiastiske omtalene av driv og spenning hele veien igjennom, for jeg synes ikke boken har akkurat det som gjør den til en pageturner - ennå i hvertfall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! De siste 100 sidene var dørgende kjedelige. Begynner bra, men så skriver de seg helt bort. Jeg synes forøvrig det var litt problemet i Hypnotisøren også. Oversettelsen er heller ikke av den beste. Et ord som går igjen - "smatring, smatrende" - irriterte meg grønn!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste bok nr.3 først, Ildvitnet, og syntes å begynne på Hypnotisøren ble en skikkelig nedtur fra tredje boken...
Synes bøkene er litt overskrytt for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h