Herlige Varg Veum! Nok en god krim fra Staalesen! Jeg hørte boka som lydbok, lest av Lasse Lindtner. Det er en fantastisk opplevelse! Han leser så bra, på bergensk selvsagt, og gjør hele boka mer troverdig. Samtidig spiller han så mange roller, og gjør de så forskjellige, så det er nesten som å høre et radioteater!

Staalesen er flink til å beskrive, både mennesker, stemninger, landskap, følelser. Det gjør at dette er en veldig god bok, det er ikke bare krimhandlingen som er bra. Hele boka er en utrolig god leser-/lytteropplevelse.

Handlingen er ikke intens, men spenningen bygger seg opp. Overraskende slutt! Boka er best når en har med seg Veums historikk fra tidligere bøker, men er også bra alene.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Både Varg'en og Gunnar i form - denne likte jeg. Trodde det var kroken på døren for Varg Veum etter forrige bok, men det er håp i tunnelen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns også at denne boken var veldig god! Gleder meg alltid til Staalesen kommer med ny bok,og han imponerer! Har møtt ham noen ganger i litterær sammenheng,og når jeg leser bøkene,er det hans egen stemme jeg "hører" !

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterTove Obrestad WøienEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumKirsten LundStig TCamillaHarald KPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo RyeMalinn HjortlandToveStine SevilhaugSilje-Vera Wiik ValeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorah