En god ærlig bok. Jeg kjøpte boka da tenåringen min begynte å tulle med mat.. hoppe over måltider osv.. I den alderen hører de liksom ikke på mamma og pappa.. Jeg la bare boka på nattbordet en kveld.. Hun leste den og etter det var det aldri snakk om å hverken hoppe over måltider eller noe.. Takker mange ganger for det er noen som er tøff nok til å fortelle sin historie - det har garantert reddet mang en ungpike fra helvetet det er å få en spiseforstyrrelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

jeg leste den nå nylig, etter å ha blitt mer nysgjerrig på hva som skjer på innsiden av en med spiseforstyrrelser sammenliknet med fagkunnskapen utenfra. Den var utrolig lettlest, engasjerende og ga meg bedre innsikt i en persons opplevelse av en sykdom som mange dessverre sliter med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelChristoffer SmedaasIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudPiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid Nygaard