Jeg hadde lest så mange forskjellige anmeldelser av denne boka før jeg begynte og lese den, så hadde egentlig ikke noe spesielle forventninger til hvordan den skulle være. Men jeg likte denne boka utrolig godt! Historiene er fengende og man blir helt oppslukt av boka. Det ble ihvertfall jeg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg likte den også godt. Likte sammenslutningen av nåtid og fortid, og det bittelitt overnaturlige . Og kjærligheten til bøker, selvsagt . :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte denne boken fordi jeg falt for coveret og tittelen, typisk meg. Mange hadde gitt den masse skryt,og det er kanskje en god roman men jeg følte at jeg liksom aldri ble ferdig med boken. Den halte ut i det vide og brede liksom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm. Det beste ved denne boken var omslaget. Jeg orket ikke mer enn litt over 100 sider ... så nå er jeg spent: Kan du fortelle hva du syntes var fengende og utrolig godt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes historiene fra fortiden var utrolig fengende. Og likte godt mystikken. Der man sitter med en følelse av at det er noe som ikke stemmer, men ikke helt kan finne ut hva det er. Og likte veldig godt bokas oppbygging og tvisten mot slutten. Så dette er en bok som falt veldig i smak til meg. Hva var det som gjorde til at du la ifra deg boken? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun Svensli