Har du noenlunde varme følelser for dataspill, filmer, musikk, litteratur og annen populærkultur fra 80-tallet? Da er jeg redd du MÅ lese denne. Det er en herlig bok, selv om jeg innser at jeg kanskje burde spilt mer dataspill i barndommen...

Den er en slags blanding av Matrix, Charlie & sjokoladefabrikken og Ferris Bueller's Day Off, og forfatter Ernest Cline er sannsynligvis verdens for tidens mest populære supernerd. Forfatteren gir også leserne masse ekstra moro på nettsiden sin og for de som har lyst å grave seg ned i 80-tallet har han også laget en offisiell Spotify-liste med mye snadder (og en del guilty pleasures.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig. Denne boken koste jeg meg skikkelig med, og den havner på favorittlisten. Det er veldig mange referanser, mange av dem obskure, til 80-tallskultur i boken. Mange gikk meg sikkert hus forbi, men også mange brakt tilbake gode minner fra barndommen.

Forresten: Jeg fant den ikke, men det skal visst være en skjult nettadresse i boken (hvis det ikke er kun i den engelske utgaven da) som leder til en lignende konkurranse hvor man kan vinne en delorean. Pussig nok så jeg Back to the Future 2 tidligere i dag :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har ikke funnet noen skjult adresse, men konkurransen pågår visst for fullt her: http://www.ernestcline.com/rp1contest/ :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger Martinsen