Nei, dette var en skuffelse! Leste denne på svensk og HÅPER at oversetteren gjort en elendig jobb?! Fikk fölelsen av at forfatteren forsökte stoppe inn så mange vansklige ord som mulig på plasser det ikke passet ("SE så mange vanskelige ord jeg kan!") og dette var meget irriterende. Overskygget det som kunne bli en fin historie. Dessverre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Denne boken ble en stor leseopplevelse for meg når jeg leste den ifjor.
Historien og vennskapet mellom portnerkonen Reneè og Palom var rørende og vakkert.
Pinnsvinets Eleganse var en bok som var full av refleksjoner og språklige perler.
Jeg måtte lese denne boken sakte for det var så mye livsfilosofi som måtte fordøyes.

Jeg elsket denne boken og anbefaler virkelig denne historien :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Greide ikke å lese denne boken på grunn av vanskelig språk, men jeg lånte den som lydbok og det ble en positiv overaskelse.Det kan virkelig anbefales.Jeg tror man er mer tolmodig med lydbøker enn bøker man leser selv.Med proffe opplesere er det en fornøyelse å høre på, og jeg tåler bedre både vanskelig språk og kjedelige partier. Dette var en flott bok som jeg virkelig kan anbefale, men kanskje helst som lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg prøvde meg med lydbok, men greide ikke konsentrere meg - ble bare gående i egne tanker. Så forskjellig kan det oppleves, men det er jo ikke noe nytt... :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GTuridmajaHelen SkogIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30Margrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy Englund