Det godt vi ikke er like alle sammen! Denne boka gav meg ingen verdens ting. Nei... men jeg fullførte, og kanskje jeg setter pris på den når jeg får litt avstand.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg likte den, men orket ikke lese den ferdig fordi jeg gruet sånn for hva som KUNNE komme til å skje - jeg holdt ikke ut tanken på at faren kanskje ble drept og barnet ble alene igjen, eller omvendt - Har blitt mer ømskinnet etter jeg fikk barn...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Samme her, dessverre, så jeg ble meget skuffet. Jeg syns den var direkte irriterende, faktisk. Mulig jeg prøver den igjen på et senere tidspunkt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så ulike oppfatninger kan man ha. Jeg syntes denne var en helt spesiell leseropplevelse, og den åpnet døren inn til McCarthys forfatterskap for meg. Etter "Veien" har jeg lest alt som er oversatt til norsk, og har ingen problemer med å utrope Cormac McCarthy til min favorittforfatter på nåværende tidspunkt i livet mitt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nettopp samme oppfatning sitter jeg i igjenn med. Manglet noe syntes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumMads Leonard HolvikNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudConnieGrete AastorpBjørg RistvedtIngeborg GPiippokattaTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenRune U. FurbergLeseberta_23Synnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv Årdal