En veldig storslagen og flott roman fra Viktoriatiden i London! Sugar er en beryktet prostituert ung jente i London, kjent for å være med på alt... Hun er samtidig en av de finere prostituerte i London, fordi hun er gløgg og tar vare på utseendet sitt. En kveld blir hun oppsøkt av arvingen til et stort parfymerikonsern, William Rackham. Han blir fullstendig bergtatt av henne, og Sugar bruker ham for å klatre seg oppover rangstigen i London. Men kanskje går det ikke helt som planlagt for henne?

Jeg synes dette var en helt fantastisk bok, selv om den var veldig lang. Det er ikke løgn å si at den aldri kjedet meg, og jeg ble fascinert av forfatterens skrivemåte (sikkert takket være oversetteren også!). Han fikk utrolig godt fram stemningen i Viktoriatiden, med fullstendig rå, ærlige og til tider ganske ekle skildringer. Her ble ingenting romantisert! Boken har et flott persongalleri, og vi blir kjent med mange forskjellige typer, både kvinner og menn. Hovedvekten ligger forståelig nok hos Sugar og William.

Jeg kan anbefale denne til alle som liker tykke og velskrevne romaner. Her får du virkelig full pakke! Forfatteren har virkelig lagt seg i selen for å gi sine lesere en imponerende reise til viktoriatidens London. Dessuten får man svært god kjennskap til bokens karakterer. En favoritt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy Englundlittymse