En søt og fin liten bok om sommeren da Elin møtte Kato. Elin merker puberteten kommer snikende, merker forandringene i kropp og sinn. Plutselig er ikke ferievenninnen Sara morsom å være sammen med lenger - har de alltid vært så forskjellige? Har Sara alltid vært så irriterende? På bussen til feriestedet treffer hun en gutt, Kato. Han skal bo på samme sted med moren sin denne sommeren. Men moren har en mørk hemmelighet Kato har båret så altfor lenge alene på. Kan dette være sommeren da han - og moren - kan få hjelp? Treffer Kato endelig noen som ikke dømmer han etter morens oppførsel?

Som sagt, en veldig søt og fin roman. Veldig kort og lettlest, men utfra baksideteksten trodde jeg det kom til å handle mer om de to ungdommene sammen istedet for så mye hver for seg. Men det gjør ingenting! Anbefales som sommerlektyre til ungdom!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig i det du sier, og denne boken var perfekt å ha som sommerlesning :) !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie Stenseth